dijous, 19 d’abril del 2012

EsportCamp al Club Poliesportiu Flaçà

Benvolguts pares i mares,

Un any més, EsportFIT us presenta el campus d’estiu, que enguany es dirà EsportCamp. Juntament amb el Club Poliesportiu Flaçà, us proposem un conjunt d’activitats basades en la nostra filosofia i en el nostre mètode de treball, que com sabeu, es basa en transmetre als nens i nenes aquells valors característics de l’esport (companyerisme, hàbits saludables, esforç, etc)  mitjançant la realització d’activitats de tot tipus, sobretot en el nostra principal referent, les activitats aquàtiques i la Natació.

En l’edició d’enguany, a més, recollint algunes de les suggerències que ens vàreu fer l’any passat, us proposem algunes novetats, com ara l'ampliació de l'horari d’entrada i sortida o la realització d’excursions de 2 dies.


Per tal que pugueu triar la modalitat que més us convingui per a aquest estiu, us enviem el tríptic informatiu d’EsportCamp Flaçà. Trobareu més informació a http://www.esportfit.cat/campus.php i al facebook (www.facebook.com/esportfit). Si teniu qualsevol dubte, no dubteu a contactar amb nosaltres.

Per últim, dir-vos que la reunió informativa serà el divendres 27, a les 22.00 hores, a la Piscina de Flaçà.

Animeu-vos i endavant, que les places són limitades!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada